NEW IN - Lush, Naturinka, diáře, objektiv Yongnuo 50mm, fake martensky

January 18, 2018


Vy víte, že já na ty nákupy moc nejsem a většinou fakt kupuju jenom věci, co jsou pro mě praktický a potřebuju je, poměrně málo oblečení a  stejně tak minimum kosmetiky. Během narozenin a Vánoc a taky během těch dvou týdnu po novým roce se mi přecejenom něco nahromadilo a je tu pár věci, který bych vám chtěla ukázat.

Tyhle boty mi strašně připomínají martensky, jsou trochu lesklý a ke skinny džínům vypadají bombasticky. Byla to jedna z mála věcí, co jsem sehnala v povánočních slevách, jsou z Reservedu a stály jenom 299. Někde by je dokonce ještě mohly mít, kupovala jsem je před pár dny.

Věc, z který jsem měla fakt ohromnou radost, byl 50 mm objektiv Yongnuo kupovanej na Aliexpressu jenom asi za 1700. Už mám od nich 35mm variantu, ale 50mm dělá ještě o trochu lepší fotky a je trošku lepší na portréty. Moc fajn dárek bylo taky jednoduchý puntíkovaný pouzdro.

Užitečný pro mě bude i tenhle malej diář a velkej sešit s pevnýma deskama. Ten miniaturní diář využiju jako celoroční hlavní diář - paradoxně vyhovuje mi právě v tom, jak je malej a skladnej, nejsem fanoušek obřích diářů. Zapisuju sice hromadu nápadů a úkolů k odšrtání, ale většinou mimo diář do mobilu a několika dalších sešitů a bloků, a velkej diář by mi nevyhovovalo tahat všude s sebou. A ten velkej rozhodně zužitkuju taky, je fakt nádhernej. Díky, holky, za krásný dárky! ♥

Balea sprchový gely jsou pro mě docela klasika - ačkoli už všichni mí příbuzní a známí ví, že si kosmetiku ráda vybírám sama, s Baleou se moc nedá šlápnout vedle a jejich levný sprcháče jsou skvělý.

Totálně jsem propadla přírodní kosmetice. Celulitidovej olejíček od Saloosu, kterej má nekonečně citrusovou vůni, je skvělej, používám ho na celý tělo a mám pocit, že hydratuje asi tak tisíckrát líp jak jakýkoli tělový mlíka, který jsem používala doteď.

 Mýdla a tuhý šampony od Naturinky jsou taky výborný, hrozně jsem si tyhle tuhý produkty zamilovala a jejich používání beru jako takovej malej rituál. Obzvlášť zbožňuju to peelingový se skořicí a vločkama, který dokonale peelinguje kůži a který mi už dochází. Mýt se těmahle mýdlama je sice od klasických gelů trochu změna a chvíli po mytí budete mít kůži zvláštně matnou, ale zamilujete si to.


Když jsem jela před dvěma dny na otočku do Prahy, nemohla jsem vynechat Lush, kterej obhlížím už docela dlouho - při dřívějších návštěvách jsem si nikdy nic nevybrala a objednávat přes internet se mi nechtělo vzhledem k tomu, že jejich produkty jsou docela drahý a na prodejně si člověk všechno očuchá a ozkouší. Uznávám, že Lush je možná trochu nafouknutá bublina, ale některý vůně jsou vážně neskutečný - a já jsem přesně ten člověk, co je do vůní šílenec.

Nakonec jsem si vybrala známou Mask Of Magnaminty v malým balení, navíc v parádní 50% slevě (OC Smíchov, ještě by ji tam měli mít!), krém Charity Pot, z nějž jdou výdělky na vámi zvolenýho dobročinnýho projektu) a Bohemia citrusový mýdlo, který mám pro sestru k narozkám.

Mask of Magnaminty nanáším právě tímhle štětcem, zatím jsem ho použila jednou, takže na dojmy je brzo, ale k její vůni jsem si musím během dne chodit přivonět snad tisíckrát. Charity Pot krém je zase hodně hutnej a na první pohled mastnej, ale krásně se vstřebá a ta dokonalá vůně vydrží na rukou ještě dlouho. Právě to mě na Lushi baví, ty zvláštní dechberoucí vůně.  

Schválně, za materiálního rádi utrácíte vy? U mě je to jídlo a nemateriální cestování.  Mějte se krásně!

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Topánky sú krásne!!! Vážne nádherné!

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na GIVEAWAY
    na mojom blogu :)

    ReplyDelete
  2. Opravdu krásný boty! �� Taky nerada nakupuji, peníze zbytečně neutrácím...s několika výjimkami...1.knihy a za ty utratím měsíčně hodně (pro sebe i dítko) 2.přírodní kosmetika pro rodinu a prostředky pro domácnost 3.jídlo (snažím se kupovat kvalitní potraviny, to se prodraží) - ale ty knihy už jsou trochu úchylka...kupuju jich víc, než stihneme přečíst... Cestování mám taky moc ráda, momentálně jsou to spíš výlety, než daleké rozlety...
    Hezký víkend, Peťka

    ReplyDelete
  3. Taky jsem teď začala víc zkoušet přírodní kosmetiku, na Lush myslím už dlouho, konkrétně tahle pleťová maska mě hodně láká! Možná se mi ji podaří sehnat snáz, když se stěhuji do UK. Nejraději utrácím za knihy, ale nakupování oblečení mě taky moc nebaví, většinou mi nic nesedí.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já právě tím že si většinu knížek půjčuju, neutratím tolik ani za ně, ale teď chci strašně moc knížek co v knihovnách nemají, takže mě to taky čeká :D

      Delete
  4. tie topánky sú doko! a tú masku z lush milujem najviac na svete!
    tiež som chcela este dodať ze más krásny blog a okamzite davám "sledovať" :))
    Ivana xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja ji zatim pouzila asi dvakrat, takze doufam ze bude ucinna :) dikyyy moc :)

      Delete
  5. Mě ta lama vůbec nezaujala a nevoněla.. :( :D

    ReplyDelete
  6. Tolik krásných věcí! Jako takový boty za tři stovky bych koupila asi taky, i když jsem po martenskách nikdy netoužila :D
    Asi se tě na to ptá každý, ale čím fotíš? Já bych si přála pěknej kvalitní foťák, asi by to ani nemusela být zrcadlovka, ale když mám peníze, tak jsou vždycky potřeba jinde :/ Navíc když už bych ho měla, pravděpodobně bych si nevěděla rady, jak s ním fotit.
    A Lush mě láká taky dlouho, tak třeba někdy! Konečně jsem v bytě, kde je vana O:) :D

    Infinite treasure

    ReplyDelete
  7. Ty boty jsou skvělý, moc se mi líbí..

    ReplyDelete
  8. Objednávat objektiv na Ali bych se asi bála :/ Já nejčastěji utrácím za jídlo, cestování a věci do kuchyně :D

    WantBeFitM

    ReplyDelete
  9. Jo, Lush je přifouknutý, proto tam nechodím. Přijde mi totiž zbytečně předražené. Já ráda utrácím klasicky za oblečení a kosmetiku. :)

    Little Dreamer

    ReplyDelete
  10. Mask of Magnaminty som si kúpila aj ja v Londýne a bola som s ňou celkom spokojná :) Lush má skvelé produkty, Balea sprcháče sú vždy krásne

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  11. Já za poslední rok utrácela jen za cestování a za věci na cvičení:) Dřív jsem mohla nakupovat pořád, ale pak mě to tak nějak přešlo a teď už fakt koukám jen po sportovním:)

    A dotaz na ten olejíček, pomáhá to na celulitidu, nebo ani omylem?:)

    ReplyDelete