DOWN WITH A SICKNESS

September 15, 2019

Ležím v posteli, piju asi tisícej hrnek horkýho čaje za poslední tři dny, kolem mě se válej hromady papírovejch kapesníčků a je mi po dlouhý době fakt fest blbě. Čas si zkracuju oddychovými Black Books a Spanish princess (obě tyhle britský záležitosti chcete vidět!),  moc nemám chuť na jídlo (což je u mě znak, že je něco špatně, protože já mám chuť na jídlo pořád). Poslední den na výletu v Budapešti, kde jsem byla tenhle týden, mě skolila docela nehezká angína a já se to rozhodla nepokoušet a poctivě, i když ne kdovíjak ráda, od pátku odpočívám a ležím, sypu do sebe antibiotika a je mi příšerně.  O to příšerněji, protože jsem měla za dva dny odlítat do města a země, která je nejspíš největší srdcová záležitost mýho života. No nic, zdraví na prvnim místě, a já  můžu jet příští měsíc, žejo, tak se tu nebudeme dojímat nad propadlejma letenkama.

Nemoct dělat nic je každopádně taky nanic, takže musím říct, že už po dvou dnech mi solidně hrabe. Už chci zase vymýšlet, tvořit, chodit ven a milion dalších věcí! Na to podzimní počasí, mlhavý deštivý rána, tmavý večery a dlouhý procházky se totiž hrozně těším! Tak se mějte hezky a já snad brzo vstanu z mrtvých.



You Might Also Like

11 komentářů

  1. Brzo se uzdrav! Tohle je na podzimním počasí ta odvrácená strana, no :/ Všichni okolo jsou nachcípaní. Ale aspoň si to odbudeš už teď:)

    ReplyDelete
  2. Tak se brzy uzdrav! Já tohle nesnáším. Člověk se jen povaluje a nic nejde dělat. Vždycky mi to přijde jako zbytečně vyhozený čas. Ale vydrž to a budeš brzo v pohodě a užívat si podzimu :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
    Replies
    1. jojo, jak říkáš, taky mě to strašně štvalo :)

      Delete
  3. Tak doufám, že už je ti lépe a nemoc jsi vyležela! :))

    ReplyDelete
  4. ja by som asi bola nezodpovednejšia a na výlet by som išla aj napriek chorobe :P

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete
    Replies
    1. hele já taky, ale antibiotika jsou antibiotika a to fakt nemá cenu pokoušet, nehledě na to, že mi fakt bylo extrémně zle a kdybych neležela, bylo by to ještě horší a kdoví, do jakýho stavu bych se dostala :)

      Delete
  5. Přeji brzké uzdravení :) Nedávno jsem si také poležela a po dvou dnech jsem se tak moc nudila, že jsem se začala učit znakový jazyk :D Umím abecedu, to je vše...
    Lucka Stefani

    ReplyDelete
    Replies
    1. jo, s tím jsem měla taky šílenej problém, cítila jsem se kvůli tomu fakt pod psa :)

      Delete
  6. Ono to teď nějak řádí. Taky jsem chytla solidní rýmu a doufám, že se mě brzy pustí :D my naštěstí měli jenom naplánovaný výlet, tak ho podnikneme jindy. Ať Ti je brzy lépe!

    WantBeFitM

    ReplyDelete