S kůží na trh

August 29, 2017

Jsem Sára, čau, čau, ahoj. I když (se) ráda fotím a pravděpodobně se tu budou docela často objevovat moje fotky, na módu jako takovu vlastně moc nehraju. Hodně čtu, miluju fantasy, zbožňuju jídlo, ujíždím na černým humoru a nejraděj bych cestovala mnohem víc, než cestuju. Poslední dobou jedu v minimalismu a kromě toho, že mě neba se oklopovat miliardou věcí, je pro mě minimalismus hlavně o tom, jak si život dělat jednoduchej a bez zbytečnýho balastu. Studuju žurnalistiku a poslední dobou mě zajímá marketing (a vím o něm zatím těžký kulový, ale pšššt!). Jsem trochu nerd, trochu rockovo-metalová princezna a trochu divoženka, občas v myšlenkách trochu mimo, věčněj skeptik a kritik všeho, kterej ale obvykle nachází sarkastickej, ale vlastně pozitivní pohled na celej svět okolo.





Mám z tohohle novýho počinu vlastně docela strach. Očekávání, vysoká laťka, nízká laťka, známe to. Ale času na přemejšlení  jsem si dala tolik, že přišla chvíle, kdy přesně by bylo absolutně neproduktivní to dál prodlužovat - právě protože se znám a vím, že bych přemýšlela další půlrok a nic pořádnýho bych nevymyslela. A tak to spouštim hned.

K psaní táhlo mě to táhlo celej život a roky jsem se to v různejch obněnách snažila zkoušet. Pro všemožný příběhy žiju víc než pro cokoli jinýho. V osmi jsem si řekla, že napíšu román, ale není nic těžšího, než napsat román, i vlastně celý ty roky mám pocit, že vím, o čem by byl.  A pak, když jsem začala studovat žurnalistiku, došlo mi, že s psaním se člověk nerodí, ale je to sakra těžká disciplína. A o to víc mě to nakoplo to dělat.

 A víte na co se těším snad nejvíc? Na takovou tu obyčejnou obcházečku ostatních blogů. Zjistit, co je v tom našem malým vesmíru novýho. Na každej komentář, kterej dostanu jestli vůbec nějakej, haha. Na všechny ty děsně obyčejný večery u písmenek a fotek. Tak vítejte!



You Might Also Like

9 komentářů

  1. Vítej zpátky v blogosféře :) . Koukám další uprchlík - docela se mi po tvých článcích stýskalo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky moc, a já myslela, že už si mě za tu dobu nikdo nepamatuje :) :D

      Delete
  2. Strašně jsem si oblíbila tvůj styl psaní, krásně se čte. Hodně štěstí při blogování:).
    Knihokopka

    ReplyDelete
  3. Čau, čau, ahoj, Sáro! Jsem teda ráda, že mohu být téměř u zrodu tvého blogu. Těším se, s čím přijdeš. :)
    Em

    ReplyDelete
  4. Čauky Sáro! :) Přeju hodně štěstí s blogem, ale jak tak vidím nebude to potřeba! Jsem ráda, že do našeho světa vplul nový fajn človíček :)
    Měj se krásně! :)

    ReplyDelete
  5. Jsem moc ráda, že jsi zašla na můj blog, protože jsem díky tvým komentářům objevila ten tvůj a je to tady moc pěkné. Hned ze startu mě rozesmál ten tvůj popisek sebe. Vůbec jsem nevěděla, že máš blog, ale tvoje fotky už nějakou dobu sleduju na instagramu, protože jsou vážně super! :)

    EnthusiasTer

    ReplyDelete
  6. máš moc hezký blog...dávám odběr...a kdyby jsi chtěla můžeš mrknou na můj :-)
    Šárka z blogu skarkiska.blogspot.cz

    ReplyDelete