Se dějou věci

November 25, 2017

Nějakej čas uplynul a plán z minulýho randomu, kde jsem psala,  že chci mít tenhle semestr odpočinkovej, se mi docela rozplynul pod rukama, ale o to větší to (doufám) bude sranda. Naskytla se mi příležitost k jobu, která i přes mou nejistotu, že mě přece nemůžou vzít, vyšla a já se rozhodla to zkusit, i když mi to dost pravděpodobně bude docela brát čas a bude to docela výzva. Každopádně je to posun dopředu a zkušenost v oboru a úplně něco novýho, takže se hrozně těším a doufám, že to zvládnu. 

Čas, kterej jsem chtěla věnovat blogování, jsem tak logicky věnovala přesně tý práci, do času na přednáškách, znovu docela dost čtu a občas stíhám i nějaký to cvičení/fitko. Rozhodla jsem si tenhle semestr nekupovat jízdenku na MHD a do školy i do práce chodim, což je jedno z nejlepších rozhodnutí poslední doby jak kvůli tomu, že MHD je prostě zážitek, času jsem ušetřila minimálně,  díky tomu, že v nabitý dny stíhám aspoň krátkou svižnou procházku a je mi hned fyzicky i psychicky o něco líp. Nějaký větší akce a výlety logicky moc nestíhám, ale v nejbližší době snad něco zase podniknu.

A jinak? Raduju se, objevuju restaurace, kritizuju, miluju. A dělám si to po svým. Inspiruju se, měním názory, padám  a zase se smíchem zvedám, i když u toho možná nadávám jako dlaždič. A tak mi došlo, že je vlastně jedno, co budu dělat právě teď, že toho chci zkusit co nejvíc. Že teďka jsem nejvíc spokojená, jak jsem kdy byla, protože konečně cítím, že jdu přesně tím směrem kterým chci. Protože jo, pořád chci napsat tu knížku a pořád dokonce vím o čem, ale k tomuhle člověk potřebuje vyzrát a do tý doby musím zjistit, co dalšího mě baví, co dalšího mi jde (a co mi nejde vůbec), a musím se naučit všechno to, co k tomu potřebuju.  Směr znám, ale vlastně sama nevim, v kterým domku zakotvim.

cvak z minivýletu na hrad, oblibenej svetr a mizerný světlo
 
klasický autovýlety, už by to zase chtělo vyrazit někam dál
 

 


 Starbucks v brněnský Olympii je většinou kupodivu klidný místo, navzdory tomu, že je to uprostřed nákupáku
 
Klasický školní povinný četby, který mi zabírají poměrně hodně času (a ne vždycky je stihnu přečíst) a ke který jsou hlavně na antropologii docela častou přípravou na hodiny. Často jde buď o složitý odborný texty, texty v angličtině, nebo kombinaci obojího. Zážitek.

Oblíbená burgárna EB dinners a tentokrát Jack Daniels burger s BBQ omáčkou.

Z tohohle outfitu jsem plánovala udělat celej článek, jenže pak mi došlo, že na ty outfity stejně nejsem a stejně je to nuda. Ha.

Rychlonoky s kuřecím, smetanou a špenátem, protože nejlepší jídla jsou stejně ty nejrychlejší. Obyčejný jídlo, který mi zabralo maximálně 15 minut.

Oblíbený minikrystaly jsou asi jediný věci na krk, co vydržím nosit dlouhý týdny a jedna z mála věcí, co ještě kupuju na aliexpessu.

Tohle jídlo v milionu obměnách je moje nej. Pečený brambory, cokoli z kombinace kuře, tuňák, fazole, a hromada zeleniny. Skvělá vychytávka je taky dresink z jogurtu a trošky pomazánkovýho másla. Přidám tam provenskálský koření, česnek, trochu cibulky, sůl, pepř a mletou papriku. Dokonalost!

A tohle zrovna je jedna z těch obměn.
 



Protože kdyby měl muj styl vystihovat nějakej outfit, byl by tenhle. Džíny, kotníčkový boty, tričko a navrch kabát nebo bunda. Tak páčko!

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Ty minikrystaly vypadají dobře. Sama jsem s cinkrlátky na štíru; nějak mě to nebaví nosit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, presne :) tyhle mi nevadi, ale jakmile jde o neco vetsiho nebo kapku min pohodlnyho, tak to vydrzim jeden vecer a jde to dolu :D

      Delete
  2. Bože můůůůj, ten článek sám o sobě je super.. Ale všechno to jídlo k tomu... Asi bych se měla najíst :D

    Pauline's Tiny World

    ReplyDelete
  3. Starbucks nám právě otevřeli i v Hradci a mě to totálně změnilo život :D :D Krásné fotky! :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    ReplyDelete
  4. Krásne fotky! Toľko jedla, nomrálne som vyhladla :D ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  5. Tolik jídlaaaaa! Krásné fotky!

    www.lifeordreamidiots.blogspot.cz

    ReplyDelete