Saal Digital vzpomínkový fotoalbum z cest

January 31, 2018


Fotoalba a fotoobrazy od Saal Digitalu pravděpodobně v posledních týdnech už obletěly celej českej internet, takže když mi projíždění instagramu vyskočila reklama, jestli nechci dostat nějakej produkt výměnou za recenzi, řekla jsem si - a vlastně proč ne? a krátkej formulář jsem vyplnila. Saal se mi ozval asi po dvou dnech že souhlasí a na mě bylo vybrat si některej fotosešit a ve speciálním programu do něj nacpat všechny požadovaný fotky. Z cenovýho limitu mi to nakonec vyšlo na padesátistránovkej matnej fotosešit 13x8 a dopravu zdarma, takže paráda.

Miluju tištěný fotky, narozdíl od těch tisíců cvaků v počítači jsou totiž boží hmatatelná vzpomínka. Čas od času se snažím si vytisknout alespoň zlomek oblíbených fotek, ale nemůžu říct, že se mi to daří nějak pravidelně. Do sešitu jsem nacpala jsem třeba fotky z letošního putování po Česku, fotky z Majálesu nebo srdcovky s psí princeznou Ronnie - a jsem fakt nadšená. Fotky vypadají fakt hezky, barvy jsou jasný a sešit jsem měla doma za tři dny. Jedinou výtku mám k softwaru, v kterým jsem sešit navrhovala, zdál se mi trochu chaotickej a trvalo mi chvíli, než jsem se v něm zorientovala, nikde se mi ale nic neuřízlo a všechny obrázky vypadají jak mají. Za mě obří spokojenost!

BTW, pokud máte instagram nebo blog (a rozhodně nechtějí nějaký monstrózní čísla followerů a návštěvníků), pořád hledají lidi na recenze :) Na jejich instagramu najdete formulář.





You Might Also Like

8 komentářů

  1. Vypadá to super! Moc hezké na vzpomínky, udrží je pěkně pohromadě :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Alba jsou fajn, já jsem si dvakrát vytvářela album k Vánocům jako shrnutí předchozího roku. Je pěkný mít fotky u sebe a listovat si tím. Dělala jsem to v programu od fotolabu. Tvoje album vypadá moc pěkně!

    ReplyDelete
  3. Taky mám radši vytištěné fotky než digitální. To aspoň víš, že se ti to nemůže smazat. My si většinou děláme fotoalba z dovolených :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. To je krásný! :) Já mám taky radši vytištěné fotky, ale je pravda, že naposled jsem si nechala vyvolávat fotky z maturáky - a to jsou už tři roky, strašně rychle to letí :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  5. to je parádička :) bol by to super nápad na darček a tiež by som niečo také rada dostala ja ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  6. Toto je krásne, ja sa k vytlačeniu fotiek stále neviem dokopať :(
    Drew's Beauty

    ReplyDelete