2 kosmetický věcičky z Aliexpressu za dolar - matná rtěnka a tekutý rozjasňovač

May 15, 2018

 Když jsem někdy v patnácti zjistila, že existuje něco jako ebay a aliexpress a že se zde dá za pár šupů sehnat originální a zajímavý oblečení a doplňky a navíc neplatíte poštovný, byla jsem z toho nadšená. Měli tam tolik extravagantních kousků, které tady nebyli nebo byly šíleně drahý! Nadšená jsem si pár věcí objednala, ale věci často nebyly kvalitní, neseděly mi nebo jsem je prostě oblíkla dvakrát a už si je nevzala. 

Dneska z Aliexpressu objednávám vážně minimálně. Pokud ano, tak třeba kryty  a ochranný skla na telefony, drobnosti jako jsou šperky nebo sluneční brýle. Opustila mě éra, kdy potřebuju hromady extravagantních hader a šílím ze slev abych si nakoupila hromadu zbytečností, který pak stejně nevyužiju. Neprahnu pro šíleně výhodnejch věcech, raděj si koupím věcí míň a klidně si připlatím.  Rozhodně nejsem striktní minimalista a ne vždycky kupuju dokonale s rozmyslem, ale impulsivní nákupy kravinek mě zkrátka opustilo.

Nedávno jsem ale objednala tyhle dvě kosmetický vychytávky. Možná víte, že v makeupu moc neexperimentuju a maluju se pořád dost podobně. Stejně jako oblečení se ani kosmetiky snažím nemít moc. Matný rtěnky i rozjasňovače mě baví, i když ne úplně na denní nošení ani natolik, abych do produktů vrazila třeba tisícovku. Na experimentování a fotky jsem si vybrala tyhle dvě věci, s vědomím, že možná přijdou úplný shity.

A víte co? Ty věci vůbec nejsou špatný. Rtěnka je srovnatelná svojí předloze od NYXu, relativně dobře drží a má hezkou barvu. Rozjasňovač má hezkej lesk a fakt jej na pleti poznáte. Oboje za kolik, 30 korun každej?  Sečteno potvrzeno, pokud chcete rtěnku nebo rozjasňovač na denní nošení, zainvestujte nejspíš do jiné, dražší značky, ale pokud vám stačí blbůstka na vyzkoušení nebo na hezkou fotku, doporučuju.

 Rtěnka (rozjasňovač na fotce nemám)

Rtěnka

 Detail aka nemám makeup ani dokonalou pleť, tak buďte schovívaví hehe)

Rozjasňovač


A tohle je nejspíš na dlouho dobu poslední článek s podobnýma produktama, protože já na tu kosmetiku proste nejsem. Mějte se krásně!

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ty jo, to je super:). Ta rtěnka vypadá vážně skvěle!
    Windy pink style

    ReplyDelete
  2. haha tak táto napodobenina pobavila :D ale aspoň vidíme, koľko platíme za značku

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    ReplyDelete
  3. Také na Aliexpressu nakupuji o dost mene než dřív. Rtěnka i rozjasnovač vypadá dobře, jen bych se možná trošku bála, jak produkty zareagují na mé pleti :)

    ReplyDelete
  4. Tyjo člověk by ani nepoznal, že to není od NYX :D

    Maris Novotná

    ReplyDelete
  5. Rtěnka je opravdu podobná jak od Nyxu a rozjasňovač vypadá skvěle! úplně glowy :-D

    ReplyDelete
  6. Oba produkty vyzerajú super, ale ja osobne by som sa asi trošku bála objednávať z Ali práve kozmetiku :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete