Jak nás nenadchlo Ochutnej Svět v Brně

May 10, 2018

Možná už víte, že já jídlo fakt miluju.  A zkoušet nový dobroty jakbysmet - asijský jídlo, těstoviny, burgery, steaky nebo saláty! 28. a  29.4 se na Malý Americe v Brně konala akce, která měla měla návštěvníkům ukázat jídla z celýho světa. A já věděla, že na takovou akci chci určitě aspoň mrknout.

V Brně se podobný ochutnávkový akce  a festivaly rozjíždějí a mě to ohromně baví, jen mám často problém s organizací.  Na foodfestivalech je totiž skvělý, jak za krátkej čas ochutnáte hromadu věcí, který jste předtím neznali, baví mě  atmosféra a roztomilej ruch podobných akcí. Co mě ale baví míň, jsou šílený fronty a absolutně přestřelený ceny, který občas podobnou akci dokážou slušně zabít.

Frontám jsme se vyhnuli, protože jsme na fesťák vyrazili až v neděli okolo pátý, ale ceny docela přemrštěný byly.  Největší problém ale bylo, že tohle fakt nebyl festival s jídlama z celýho světa. Většina jídel byla spíš obyčejných, žádná velká exotika, nic světabornýho. Dobrý, nepotřebuju ke štěstí jídla ze všech kontinentů, ale tady mě nezaujalo fakt skoro nic.  Ochutnali jsme skvělý wafle s jablečným pyré, smažený krevetový rolky a několik domácích limonád a spíš zklamaní jsme šli dom.

P.S. Chodíte na podobný akce? Baví vás?

Jo, a tu šílenou neaktivitu se hodlám už zase napravit. Mějte se krásně ♥





Můj outfit byl děsivě jednoduchej.


You Might Also Like

7 komentářů

  1. Ta waffle vypadá skvěle! Já byla na jednom foodfestivalu v Praze, bylo to ve velkém parku a lidi se naštěstí víceméně rozprostřeli, i tak jsme si ale to co jsme chtěli odnesli trochu opodál a sedli si tam vklidu. Přestřelený ceny mě taky odrazujou, přecijen jako student nepotřebuju zaplatit za waffli 120 Kč. A veggie Náplavce se vyhýbám obloukem, tam se člověk doslova nehne...
    The Linheart

    ReplyDelete
    Replies
    1. jojo, spousta lidí je bohužel problém podobných akcí a samotný mi to vadí úplně extrémně :(

      Delete
  2. Já asi na takové akci nikdy nebyla. Já jsem dost opatrná na jídla, která neznám, hlavně nesnáším cokoliv pálivého, takže bohužel na tohle moc nejsem. Ale třeba ty wafle vypadají lákavě!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem na jídla extrémní magor, třeba u cizích lidí u známých nebo ve školní jídelně kolikrát fakt nejsem schopná do sebe nic dostat a mám k tomu ohromnej odpor, ale u restaurací a různých bister nebo stánků mi to absolutně nevadí :)

      Delete
  3. Já jsem naposledy byla v Praze na Veggie náplavce, kde jsem ochutnala absolutně NEJLEPŠÍ veganský wafle. Opravdu jsem lepší nikde jinde neměla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tam mě to taky laka, spousta vege věcí je uzasnejch, ale nejsem z Prahy, tak se tam zatim uplne nedostanu :(

      Delete
  4. Mám ráda podobné akce. Já a jídlo jsme velcí přátelé :D Nejraději chodím do Pardubic na Fresh festival nebo do Litomyšle na slavnosti D. M. Rettigové. Občas navštívíme i menší akcičky věnované jídlu.

    Blog Plný Života – nepřežívej, žij!

    ReplyDelete