Dny poté & plány do budoucna & nový vlasy

June 19, 2018

  
Mít konečně po zkouškovým je jednoduše skvělý. Ačkoli jsem v semestru neměla moc předmětů, zkouškový bylo klasicky docela stresový - klasicky se krásně scházelo víc zkoušek na jeden den nebo přicházely jiný drobný patálie - každopádně je to ale za mnou a já si můžu odškrtout některý obávaný předměty. BO-ŽÍ!

Nejvíc se teď těším na věci, který jsem pořádně nestíhala nebo je prostě zanedbávala. Chci toho zrovna teď tolik a už teďka mám pocit, že nestíhám, že přetíkám nápady a strašně mě štve, že nemůžu v jednu chvíli dělat tisíc věcí.

A co teda plánuju?
  •  Znovu si chci začít pořádně a zdravě vařit, protože strava v tomhle udělá strašně moc. Chci jíst co nejvíc zdravý,  jednoduchý jídlo, hodně ovoce a zeleniny, co nejvíc celistvých potravin, ale rozhodně to nechci hrotit a nějak se omezovat. Pizza v mým životě prostě zůstane!
  • Taky se chci pořádně opřít do cvičení, protože to mi v životě pomáhá stejně moc jako jídlo a už mi fakt chybí pořádně se zapotit a pak cítit ten skvělej pocit co cvičení. A hromadu procházek k tomu!
  • Chci psát a tvořit. Tady na blogu, na svým ehm, románu, taky chci chrlit fotky na instagramu a kdo ví kde ještě! Písmenka a nápady, ke mně!
  • Chci se vzdělávat. A zase pořádně číst. Že by čas na nějakej další certifikát?
  • A taky chci cestovat a výletit. Kam? To zatím nevím. Ale ono se něco objeví! ♥
A k fotkám? Vznikly asi před hodinou a jsem na nich s výjimkou řasenky nenamalovaná a oblečenej mám jedinej jednoduchej kousek. Právě tak se poslední dobou cítím nejlíp a právě tak mě potkáte nejčastěji. A mám konečně oživený vlasy. Zrzavá ke mně prostě a jednoduše jde tak moc, že jsem se k ní musela vrátit.

P.S. Šaty jsou mimochodem z C&A, stály dvě stovky a jsou nejlepší.





You Might Also Like

15 komentářů

  1. Závidím, že máš po zkouškovým :D my to máme posunutý a do toho se mi nepovedla jedna zkouška, takže musím znovu :D. Jinak s tim cvičením to mám stejně, taky se chci do toho zas opřít ! :)

    Pěkné fotky! :)

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  2. Ty vlasy ti moc sluší a ke zkouškovýmu gratuluju! Ten stres znám, já si vždycky myslim, že budu mít o zkouškovým dost času, protože nebudu chodit do školy a přitom je to úplně naopak.
    The Linheart

    ReplyDelete
    Replies
    1. diky moc :) Já to samý. Říkám si, jak si to úžasně rozplánuju a všechno budu dělat hezky dopředu, a nakonec je večer před zkouškou a já ještě neotevřela učení :D

      Delete
  3. Moc krásné vlasy a taky gratuluji ke zkouškovému! :)

    TheBlondieTale

    ReplyDelete
  4. Držím palce so všetkým! ♥ A pekné šaty ❀✿

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  5. Držím palce, ať ti vše vyjde tak, jak chceš :)

    Gabux

    ReplyDelete
  6. Gratulujem a tie vlasy ti veľmi pristanú.

    Suesanqa

    ReplyDelete
  7. Zrzavá ti hrozně moc sluší.:) Jinak já po zkouškách mám plány dost podobné, blogu se tedy věnuji, cestování se pomalu, ale jistě už plánuje. :) Ono to i u tebe přijde uvidíš, pak někam vyrazíš.

    Somethingbykate

    ReplyDelete
  8. Gratuluju k úspěšně složeným zkouškám! Vlasy máš krásné, taky jsem vždycky chtěla zkusit zrzavou, ale zatím nechávám svojí přírodní světle hnědou (čti myší šeď). Šaty jsou moc pěkné, takové střihy mám ráda. Je hezký vidět, jak máš plno elánu a plánů do budoucna, tak ať to vydrží!

    ReplyDelete