Minivýlet - V zámecké zahradě a na přehradě

July 11, 2018


Kromě těch delších miluju i kratičký výlety, kdy se prostě ve tři odpoledne spontánně rozhodneš, že tě to u počítače nebaví a že potřebuješ na vzduch a trochu se protáhnout. A místo toho jít se projít kilák okolo baráku si prostě zajedeš pár kilometrů dál a spojíš to s tím vidět něco hezkýho (a třeba i novýho), protože v nejbližším okolí často čekají ty nejhezčí místa.

Asi vám došlo, že dnešní článek bude právě o takovýmhle minivýletu. Předevčírem jsme si totiž přesně takhle vyjeli na zámek a na přehradu v okolí. Poslední dobou mám toulavý nohy víc než kdykoli předtím a nejraděj bych pořád někde na cestách. A protože ne vždycky můžeš sedět na pláži v Thajsku, občas stačí ke štěstí takovejhle minitrip.

Nebudu kecat, právě teď si užívám prakticky volnej letní týden a snažím se najít balanc mezi tím, abych byla aspoň kapku produktivní a abych stihla všechno, co jsem celou dobu předtím zanedbávala a na co jsem neměla čas. A je to boží!

A vy si taky užijte léto co nejvíc podle sebe. Mimochodem, co vy a minivýlety - baví, nebaví?

První zastávka byla právě zámecká zahrada (v Lysicích!) a bylo to překvapivě hezký.





A pak jsme si zajeli na tu přehradu (je to Křetínka u Letovic, mimochodem.) Vodu miluju ve všech podobách - rybníky, bazény, jezera, přehrady - VŠECKO. Nejraděj bych chodila plavat pětkrát do týdne. Prostředí bylo krásný, voda čistá, jen přístup do vody všelijakej. Koupačku bohužel znepříjemňovalo bahno, do kterýho se při vstupu do vody boříte, ale jinak to bylo supr.






You Might Also Like

7 komentářů

  1. Taky miluju mini výlety! a Česko je taky krásné a má své kouzlo :) podle fotek ty zahrady vypadají krásně, hned by se tam taky jela podívat :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  2. Okrem toho, že máš krásne meno aj krásne fotíš! Wow!

    Super blog, dávam follow a teším sa na ďalšie posty :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    ReplyDelete
  3. Ja som tak rada chodila s dedkom a babkou na priehrady, úplne si mi pripomenula taký pokoj a tu krásu prírody :) Krásne fotky

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    ReplyDelete
  4. Minivýlety jsou fajn! Můj milý by nejraději za jeden výlet ušel 20 kilometrů, ale já někdy ráda zvolním a jen si v klidu užívám okolní krásu.

    ReplyDelete