Volnej den, snídaně a výletění

May 26, 2019

 Volný dny, existuje něco lepšího než volný dny, který jsou stvořený k objevování? Řeknu vám, co je ještě o chlup lepší - volný dny odstartovaný dobrou snídaní strávený prakticky celej den hezky venku. Baví mě ty kontrasty  - některý dny pracovně chaotický, ty volný klidný a pomalý, skvělý k tomu, že se člověk vždycky pořádně nabije energií. A přesně taková byla tahle sváteční středa.

V kavárně, kam jsme se vydali, byly zrovna i waflový dny, takže bylo jasno - jednu wafli si dáme napůl a každej pak pořádnou slanou snídani, což máme nejradši. Chtěla jsem si dát slaný palačinky, ale došli jsme dost pozdě a už palačinky nebyly, takže jsem nakonec zkusila míchaný vajíčka, což je moje nejmíň oblíbená úprava vajec vůbec. A nic se bohužel ani tímhle pokusem nezměnilo a příště si dám zase cokoli jinýho, jenom ne míchačky. Benedicta samozřejmě nejraděj.

Zajeli jsme taky k přehradě Křetínka. Původní nápad udělat tam nějaký hezký fotky sice nevyšel, světlo bylo nekonečně naprd a tak jsme to po pár pokusech zabalili. Ale je tam krásně.


S těma fotkama jsme to nevzdali a zajeli si ještě na další místo. A tentokrát už to bylo trochu lepší!




 Některý dny se vám prostě nechce domů.  U mě to bylo dost způsobený i tím, že sem veděla, že mě doma čeká psaní bakalářky. Takže jsme skončili na jídle a pak ještě v čajovně. Tu jsem si poslední dobu taky dost oblíbila, narozdíl od přeplněnejch kaváren je tu klid, útulno a ty dobrý čaje, mňam!


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Naozaj krásne fotky...a s tými dňami to mám podobne, cez pracovné dni neviem čo skôr a keď mám voľno, tak ani neviem čo mám robiť, ale aspoň niekedy môžme takto vypnúť. <3
    Simple but significant

    ReplyDelete
  2. Holka já mám u tebe nejradši, když se usmíváš. Ty "vyzývavé" pohledy mi k tobě vůbec nesednou😪. Máš nádhernej úsměv!

    Jinak dobrý jídlo a výlet je skvělá kombinace! Nevím, jestli je výlet vůbec dobrej, když není jídlo☝.

    VERČA ze Ztracena v Praze I Papír X elektronický inkoust? SOUBOJ ČTEČKY A KNIHY

    ReplyDelete
  3. Také si nejvíc užívám volné dny, hlavně teď na jaře!
    Máš krásně vlasy, sluší ti to. :)
    Tereza's journal

    ReplyDelete