#SMiatouNaTripu - 1250km na cestě

September 25, 2017

Náš malej pětidenní výlet po Česku jsme plánovali docela spontánně a jediný "pevný" byly hlavní místa a města, který jsme měli přes Booking zamluvený ubytko - Hradec, Adršpach a Český Budějovice. Vycházelo to asi na 500 kilometrů, no nakonec to bylo 1250 se všema zajížďkama do obchoďáků na smoothiečko a kromě zmíněnejch míst jsme tam narvali taky Litomyšl, Prahu, lom Velká Amerika, Krumlov, Lipno, Nový Město nad Metují a milion tak trochu zbytečnejch cest do centra, za jídlem, za parkováním a dalšíma nesmyslama. 



Kdyby někdo chtěl namítat, že ten plán nebyl úplně dokonale domyšlenej - nebyl. Hodně lidí mi říkalo, že je lepší zůstat na jednom místě a užít si to tam třeba týden. Ale víteco, mě baví ráno vstát a jet zase někam úplně jinam a krom toho jsem měla v hlavě víc věcí, který už jsem toužila konečně vidět a projít. Takže ano, užili jsme si spoustu hodin v autě, ale byly to krásný hodiny, občas s klimatizací na maximum v šíleným vedru, občas bez střechy a občas se střechou stáhnutou, protože celý dopoledne pršelo (a i to miluju). Potvrdilo se mi, že v Česku je doopravdy hromada krásných míst k vidění a rozhodně mi to ukázalo, že je tu dalších milion míst, který čekaj na objevení a stojí za další výlet.

Celý ty dny mě strašně bavily a hrozně jsem si to užila. Jakkoli to zní blbě, zní no, fakt mě tenhle výlet nakopl energií jak dlouho nic. Jak už jsem řekla - hlavně v tom, že jsme byli pořád na cestě, pořád cestovali někam jinam, v jednu chvíli u Prahy, o chvíli pozděj na Šumavě, všude kolem krásný výhledy, skvělý jídlo, nový věci. Každej večer jsem unavená  z celodenního chození a plná dojmů psala něco jako cestovní deník, abych pozděj u článků věděla, co se ty dny dělo a měla na pozděj vzpomínku. A teď je to celý dávám dohromady - tak počkejte na další díly!






You Might Also Like

18 komentářů

  1. Pěkné :) než jsem si přečetla titulek, tak jsem myslela, že první fotka je odněkud z Amsterdamu :D Česko má opravdu spoustu hezkých míst :)

    LADY LENNA

    ReplyDelete
  2. Súhlasím s komentárom vyššie, tiež som si myslela, že je fotka z Amsterdamu alebo z nejakého Belgického mestečka:) teším sa na ďalšie diely!

    Saja Frey Blog

    ReplyDelete
  3. Na road trip by som chcela niekedy zájsť aj ja - ale lákajú ma skôr severské krajiny - možno Island alebo Škódsko, poprípade Nórsko :) Tie by určite stáli za to!
    Caroline

    ReplyDelete
    Replies
    1. jop, tyhle země taky totalne muzu! tak snad jednou! ♥

      Delete
  4. Miluju takové cestování :) Cestovali jsme takhle po Norsku a byla to paráda, teď mě láká Anglie :)
    Měj se hezky :)

    ReplyDelete
  5. Souhlasím s prvním komentářem, také jsem si v první chvíli myslela, že je to odněkud z Holandska. Každopádně jsem za jedno v tom, že Česko je nádherné a máme v něm pořád co objevovat! ♥
    Je super, že jsi si psala ten deník, už se těším na další díly plné cestování. :)

    EnthusiasTer

    ReplyDelete
  6. Tyhlety tripy na blind jsou beztak nejlepší a je dobře, že i když jste to neměli uplně super naplánovaný, tak jste si to užili! :-)

    Lucienne_Readloveat

    ReplyDelete
  7. ja posledni dobou cestuju prevazne po cesku. predevsim proto, ze s dvouma velkejma psama to do ciziny neni uplne snadny :-D ale taky proto, ze souhlasim, mame tu spoustu super mist k videni, jak ukazuji tve fotky :) hned mam chut nekam vypadnout. a ne zitra do prace. ano i ve svatek :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja taky cestuju po cesku hlavne proto, ze clovek prakticky nic nemusi planovat a zarizovat a je to zkratka jednodussi, ale casem chci hodne i do zahranici :D

      Delete
  8. Páni, to muselo být skvělý! ♥ Těším se na další články! :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  9. Takové to ježdění po republice mám ráda taky :) V Českém Krumlově se mi vloni líbilo :)

    ReplyDelete
  10. Pěkný den,
    úplně okamžitě mě napadlo: On the road... musela to být paráda, což koneckonců dokazuje to nabytí energie... :) Taky ráda objevuju nový krásný český místa (i ty zahraniční, ale to dřív) a že jich je! :) Už se úplně těším, až dítko povyroste a tyhle krásy budeme absolvovat společně... :) Těším se na další díly z vašeho super výletu! :)
    Pěkný podzimní dny, Peťka :)

    ReplyDelete